Оливие Рустейн, артистичен директор на модна къща BALMAIN, е един от онези съвременни дизайнери, които осъзнават колко важна е поп-културата в наши дни. За есенно-зимната си кампания, талантливият творец избра четири “двойки” братя и систри, които да позират пред обектива на Марио Соренти, известен със своята портретна фотография.

За следващия зимен сезон френският дизайнер работи с Кендал и Кайли Дженър, Жоан и Ерика Смалс, Джиджи и Бела Хадид, които облече в изключителните модели от новата си колекция за марката.

Отговорът на въпроса, защо Марио е идеалният фотограф за тази изключително звездна кампания е, че той има дългогодишен опит със знаменитости и солидно порфолио с портрети на популярни братя и сестри. Спомняте ли си тези на Дакота и Ел Фанинг за сп. W?! Безспорно той умее да улавя момента. Интимният, искренният, истинският момент, излъчващ стил и красота. 

 

Като прибавим визиите от новата кампания на BALMAIN или другите от предната сесия с Ким Кардашиян и Кание Уест – въпросите са просто излишни.