Симона Недева е професионален гримьор, преобразявала не една и две дами за фотосесии, филмови продукции и лични радостни поводи. Четките й са създавали както много артистични визии, така и нежни и романтични лица, готови да кажат "Да" пред олтара или да се усмихнат кокетно пред обектива. 

Снимка: Евгений Милов

Представяте ли си с каква грим армия носи в дамската си чанта такъв човек? Понеже и на нас ни беше любопитно я поканихме, за да ни сподели. 

Носи ли професионални гримове - вижте във видеото. 

С любопитство научаваме за продукт, доста непознат и екзотичен в България. От чантата си Симона изважда черен индийски въглен

Снимка: Евгений Милов

Споделя ни, че се използва, за да избистри бялото на окото и да го направи още по-красиво при грим. Трябва само да докоснете с черния въглен бялото на окото си, за да стане то чисто и да изглежда свежо. Невероятно, нали!?

В чантата си професионалният гримьор носи несесер, пълен с макиаж - четки, мини пудра, спирала (но, не черна!), сенки и какво ли още не. Вижте нейните съвети за компактно подреждане на този бюти арсенал, който носи всяка жена. 

Снимка: Евгений Милов

Симона обаче ни изумява и с нещо друго, което няма общо с червила и руж, но тя неизменно носи в чантата си. Не, не е парфюм, нито мокри кърпички. Оказва се, ч в тази малка вселена - дамската чанта, Симона Недева носи нещо, което би носил и медицински екип при първа необходимост. 

Какво е то - вижте във видеото. 

Какво носят други известни дами в чантите си - вижте тук