Последният филм от поредицата Игрите на глада вече е на големия екран, а ние сме по-вдъхновени от всякога. Макар и никога да не сме вярвали, че подобна антиутопия би могла да ни научи на стил, Катнис Евърдийн и компания определено ни показаха бъдещето на модата. Вижте най-добрите идеи, които успяхме да си откраднем по-долу.

#Коса и вежди в еднакъв цвят, независимо какъв е той
Цветът на веждите определено трябва да съвпада с този на косата. Или поне според Цизър Фликърман. Естествено, вероятно малко от вас биха се решили на подобно решение, но трябва да признаем: ексцентризмът му все пак успя да ни научи, че ако сме се решили на промяна, тя определено трябва да бъде коренна.

#Акцент върху аксесоарите
Дребните и незабележими аксесоари са минало. Днес наблягаме на видните акценти върху облеклото, които освен, че са ефирни - носят и послание. 

#Бяло, още бяло и само бяло
В първа част на Сойка присмехулка Пийта ясно ни показа, че бялото може да ни направим истински звезди. Всъщност хитрината в комбинирането на изцяло монохромно облекло са различните материи. Опитайте и вие!

#За официалното облекло не е нужен повод
Както вероятно вече сте разбрали, според хората в Капитола официалното облекло не винаги изисква специален случай. Скъпоценно бижу, екстравагантна шапка, обувки с главозамайващо високи токчета и много още. Въпреки политическия и социален контекст на филмовия сюжет, "Игрите на глада" ни показват, че в модата всичко е възможното. Също така разбираме, че независимо от обстоятелствата, трудни или приятни, сме длъжни да изглеждаме винаги добре.