Колко 4-годишни момиченца познавате, които имат изразен афинитет към модата, материите и кройките? Ние познаваме две. Те са близначките Мила и Ема и за невръстните си 4 годинки вече са добавили в автобиографията си и моден дизайнер.

Линията M&E, чието име идва от първите букви на имената им, ще се предлага ексклузивно онлайн от 24 февруари. Разбира се, главният виновник всичко това да се случи, е тяхната майка – Кейти Стауфър, която е блогър с над 4 милиона последователи в Инстаграм.

Майката на Мила и Ема споделя, че двете са били голяма част от процеса по създаване на моделите – „особено Ема, докато Мила не е толкова претенциозна към дрехите.“ Двете сестри са избирали материите, участвали са в пробите на роклите и са давали идеи за кройките със съвети колко трябва да е дълга дадена пола.

Ние смятаме, че сладките Ема и Мила са истински модни икони. Майка им никога не се е старала да ги облича еднакво, макар близначките да харесват едни и същи неща и да си приличат много по характер. 

Освен Ема и Мила Кейти има още три деца. Това автоматично я прави един от най-подходящите хора, които да създадат удобни и атрактивни дрехи за деца. Майката определя всяка дреха в колекцията като „много момичешка“ и като мода от висок клас на достъпна цена.

Колекцията е предназначена за пролетта и повечето модели са с флорални мотиви и игриви цветове.

Вижте и още от живота и ежедневието на близначките и тяхното семейство: