Температурите все повече пада и дойде време да се замислим какво ще носим през тази зима, за да сме в крак с модните тенденции. Не правете коренна промяна в гардероба си - не е нужно. Просто проявете малко въображение при съчетаването на различни типове дрехи на слоеве, както и цветово.  

Кожух

Кожухът е буквално дрехата на века. От  традиционни дебели полушуби в пастелни цветове, с които ще ви е топло, но никой няма да ви забележи, до овърсайз до коленете. Обуйте трекинг ботуши с връзки или боти с ниско токче и ще се получи изключително модерно и свежо.

Изберете нещо цветно, за да е актуално. Trademark имат полушуби в цвят моркове, Cédric Charlier — в синьо, а Acne предлагат кървавочервена топлина.  

Худи

Alexander Wang и Vetements предлагат спортното сако да се носи с макси пола. Lacoste и Anthony Vaccarello измислиха доста футористично кожено рокля-худи. Можно ограничиться одним длинным худи, если у вас есть ботфорты — если не готовы к рисковому образу, постарайтесь, чтобы оно прикрывало обувь.

Корсети

Корсетът отдавна не е само бельо, което трябва да се крие под другите дрехи. Той създава красив силует с правилна стойка. В Прада обличат манекените си на слоеве, като над корсета слагат топло елече и за разкош добавят широк кожен колан.

Двуредно палто

Двуредното палто се завръща изключително мощно от модния подиум в нашите гардероби. При него може да се експериментира много повече, отколкото с палтото тип халат – копчета, илици, цветове, форми. То е елегантно и стои добре в съчетание с рокли, но може да се носи и с най-обикновени дпротрити джинси.

 

Пелерина

Пелерината е нещо, с което може да освежите визията си в офиса, особено ако ви се налага да сте елеганта, а не е достатъчно топло. Тя може да е интересно допълнение към пуловера и да придаде шик на вечерната рокля.  Функционална е и лесно се съчетава с различен тип дрехи.

Рокля с едно рамо, в стил 80-те

Голите рамене са не само символ на женственост, но и един от любимите елементи на модните дизайнери. Факт е, че това е тенденция, характерна повече за летните дрехи, но... с едно рамо, показано,когато навън е хладно, всички ще ви запомнят.  С такава рокля ще бъдете звездата в новогодишната нощ. Визия като от 80-те ще добиете, ако си направите обемна прическа и сложите по-едри бижута. Ако искате да сте особено атрактивна, изберете обувки, които контрастират на всичко останало в облеклото ви. Това показа на ревютата си като тенденция и Saint Laurent.

Плюшени шалове

Плюшените шалове са по-скоро аксесоар и красива добавка за завършване на тоалета, отколкото дреха, която да ни топли. Те са пухкави, но всъщност са тънки. Именно тази визуална измама обаче ги прави чудесни за студените дни и вечери. Ако палтото ви е в тъмни цветове, един жълт или тревистозелен шал ще освежи външния ви вид перфектно.

Дълги ръкавици

Дългите ръкавици не винаги са удобни, особено когато ги слагате под палто с по-тесни ръкави или носите риза. Но те са толкова шик, че може да им простим това неудобство. Изключително добре се комбинират с легантно палто със средна дължина, вечерна рокля и жакет. Експериментирайте с цветовете – синьото се съчетава добре с червеното, а зеленото – с жълтото.