Френската марка обувки Christian Louboutin проектирала 8 чифта обувки в изключителна капсулна колекция за MyTheresa. Това са 8 предложения, които са идеални за новогодишните празници. Те са различни - високо токче с разкошна панделка отзад, заострена на пръстите обувка, посипана с кристали, елегантна маратонка в бяло и т.н. Но общото помежду им е онази велика подметка в кралско червено (т.н Луби червено), която отличава всички обувки на френската марка, символ на класическата женственост.  

Емблематичната обувка с яркочервената си подметка е призната по целия свят. Прелъстява  много знаменитости вече 28 години. Едни от най-извяестните крака, които са се разхождали с тях, са тези на Кари Брадшоу от "Сексът и градът". Актрисата Сара-Джесика Паркър е един от най-верните фенове на марката. С наближаването на 2019 г. Mytheresa показа капсулната колекция, за да объдат момичетата истински блестящи диаманти за празници. 


Осемте модела включват прозрачни обувки с остри пръсти, украсени с кристали за сексапилната мацка, два чифта токчета, за допълнение към тоалета, в червено и черно, чифт бели кецове, инкрустирани със сребърни камъни, черни боти, бели боти с сребристи шипове, огледални сандали с тънка каишка. Различни модели, подходящи за всеки гардероб и тоалет. 

 

Цените варират от 795 евро до 1495 евро.

Снимка: luxurylaunches.com