Гривните за глезени са тенденция, която се завърна с пълна сила последните 2 години. Този аксесоар става популярен около 90-те години на миналия век. Гривните за глезен са дори по-популярни от други преродили се тенденции на 90-те като чоукъра и масивните фиби за коса. Те преминаха границите на бохемския стил. Уличният стил се комбинира неочаквано добре с „остарялата“ тенденция. Гривна на глезена си подхожда перфектно с високи обувки, с кецове, официално и ежедневно облекло.

Тази година навлизат аксесоарите с мидички и нежни верижки с камъчета. Всяка една гривна на глезена е перфектно бижу за всеки час от лятното денонощие – на плажа, на работа, дори в клуба. Ето кои са любимите ни тенденции за лятото на 2019 г.

Перли! Може да звучи малко особена комбинация - перли на гривна за глезен, но всъщност се балансират чудесно. Ако използвате такъв аксесоар, ще можете да вкарате лукс в ежедневието си. Такава гривничка би ви накарало да се почувствате като ВИП гост, където и да отидете. 

Мидичките вече няма да са единствено безплатен сувенир от морето, който да приберем у дома. Тази година мидите ще се появяват във всякакви аксесоари - от бижута до колани и чанти. По този начин сякаш ще носим морето със себе си, където и да сме. Може би и затова ще са ни толкова любими. 

Злато! Златните гривнички ще са в перфектна комбинация с летния тен от часовете прекарани на плажа. Плюсът на този модел е, че могат няколко броя да се комбинират и да не става грам "кич". Златните гривни за глезен идва с разнообразни висулки, които ще придадат свежо настроени на всяко момиче, което ги избере.