Все по-често блогърите и активно присъстващите в основните социални мрежи - Instagram, Facebook и др., диктуват посоката на модните тенденции. Затова е хубаво да следим момичетата, които са известни и интересни, дори на пръв поглед идеите им да ни се струват откачени и неприемливи. Всяка новост си пробива път трудно. Но веднъж установила се, започваме да я приемаме по-лесно. Ето и част от първоизточниците на провокативни идеи и визии за 2017 година. Последвайте ги. 

Ugli world wide

Тази слаба блондинка е модел и художничка, открит от влиятелния фотограф Ник Найт. Тя не само създава алтернативно изкуство, но и е заобиколена от също такива приятели. Тя снима неща от ежедневието си, прави си селфита, пуши активно, скоето предизвиква доста негативни коментари.  

Maxineashley

Тя e изгряваща звезда музикант и освен снимките в Instargam, споделя своите мелодии в SoundCloud. Нейното визуално присъствие е особено завладяващо. Със снимките си буквлано приканва своите фенове да влязат в нейния свят, да им покаже обложки на албуми, художествено вдъхновение и красота. Самата тя е благословен с прекрасни черти и много добро чувство за стил.  

Salem
Салем Мичъл е едва на 17 години. Нейните лунички са истинско вдъхновение. Докато се снима в различни филми, сериали и реклами, Салем поства различни интересни моменти от ежедневието си на модел и тийн.