След като Шарън Стоун бе сред ВИП гостите на ревюто на "Долче и Габана" на Седмицата на модата в Милано - за което ви разказахме и показахме през март - сега холивудската звезда отново прикова вниманието върху себе си с рокля на италианската модна къща.

Шарън Стоун премина по червения килим на кинофестивала в Кан, облечена в елгентна и шармантна рокля на "Долче и Габана". Тоалетът е декориран с емблематичния "Maiolica" принт на модния бранд.

Подобно на актрисата Блейк Лайвли, която впечатли всички с трансформиращата се рокля на Мет Гала, Шарън Стоун също успя за секунди "да смени" визията си пред очите на всички. Обемият шлейф на тоалета се маха, за което сръчно помогнаха асистенти, като така тоалетът в две част се превръща в елегантна рокля. Вижте във видеото по-долу:

Звездната актриса не пропусна да документира и сподели в социалните мрежи приготовленията за стилната визия преди излизането й на червения килим.

Едни от най-големите кинозвезди в света се отправиха към Френската Ривиера, където се провежда 75-ото издание на световноизвестния филмов фестивал.

Снимка: Getty Images

Американската актриса Шарън Стоун премина по червения килим преди премиерата на филма „Forever Young“ на Валерия Бруни Тедески с участието на френския Луис Гарел по време на шестия ден на фестивала (22 май).

Снимка: Getty Images

Вижте повече от снимките в галерията най-горе.