... И въпреки това всяка сутрин се изправяме пред вечната дилема: "Какво да си облека?!" Да, привидно гардеробът ни е пълен, но в един момент се оказва, че всъщност е пълен само и единствено с дрехи, които не носим. При това сме изхарчили и доста средства, за да стигнем до въпросното състояние. 

Често чуваме за класическите дрехи, които всяка една жена трябва да има в гардероба си. Обикновено те присъстват, но не са това, което трябва да бъдат - имаме около 5 бели ризи, но нито една не ни харесва, няколко чифта изчистени дънки, но не ни стоят добре... Качеството наистина е по-важно от количеството. В какво обаче си струва да инвестираме? 

#В официални обувки на висок ток

KAREN MILLEN
Снимка: Press office

Тук ви препоръчваме да се спрете на вечната класика - обувки в черно с заострен връх и без платформа. Те не просто ще направят крака ви да изглежда естествено по-дълъг и тялото ви по-стройно, а и са подходящи за абсолютно всеки официален повод. Другото, което ще получите за цената, която ще дадете, е качество и удобство. Обувките на по-скъпите марки предлагат не просто размер, а и модели за по-широк или по-тесен крак и се съобразяват с естествената извивка на свода, за да станат естествено продължение на крака, а не адско мъчение.

#В дамска чанта

FURLA
Снимка: Press office

Чантите са истински акцент на визията. Дори и да сте облечени семпло, когато притежавате качествен и наистина специален аксесоар, всички очи ще бъдат приковани във вас. Не ви агитираме да стигате до крайности и да харчите четирицифрени суми за това - има и по-разумни варианти. А ние ви обещаваме, че инвестицията ви ще се оправдае многократно.

#В официална рокля

FURLA
Снимка: Press office

И никак не е задължително тя да е малка и черна. Можете да заложите на цвят по ваш избор, но една скъпа и качествена рокля може да накара всяка една жена да се чувства красива. Важно е да имате по едно такова съкровище в гардероба, защото никога не знаете какво може да се случи. А да имате сигурна опора зад себе си определено е от полза.

#Дънки

Adidas by Stella McCartney

Това дори не подлежи на обсъждане. Качествените панталони от деним са много повече от просто дънки - те предлагат широк спектър от размери, които са съобразени със специфични детайли - по-жествени бедра, по-широк ханш или пък много тънък прасец. Освен това ще ви бъдат верни години.

#В маратонки

KAREN MILLEN
Снимка: Press office

Спортът е важен. Още по-важно е да изберем качествени обувки. Днес маратонките в никакъв случай не ни задължават да ги носим само в залата или докато тичаме в парка. Те са съвсем успешен акцент на визията и ще се уверите, че парите са си заслужавали още щом ги обуете за разходка през уикенда след цяла седмица носене на некомфортни обувки.

#В малка чанта с ярък цвят

Снимка: iStock

Това е най-универсалният аксесоар на света! Можете да го носите и през зимата, и през лятото, и на официални събития, и на плажни партита. Яркият цвят ще ви бъде акцент, а в случай, че притежавате един качествен клъч, животът ви мигновено ще стане по-лесен.