Хубавите дни са подов да разкрием нашите истински цветове. Време е да заблестим редом слънчевите лъчи и да се обличаме цветно. 

Водени от силното си чувство за стил и красота, тази пролет ще носим най-пъстрите си дрехи без да се страхуваме дали си отиват или не, защото сезонът е под надслов: "Цветовете на дъгата"

Съветът ни е, единствено и само, да установите връзка със стилното си Аз и да му дадете пълна свобода да изразява себе си. 2016 е годината на color block-a - съчетание на множество цветове за повече настроени и енергия. 

Залагайки на ярките нюанси вие не само ще бъдете в крак с модата, но и ще се изпълните с положителна сила, която ще ви води, с всеки следващ ден, напред и нагоре. 

Дами, вие сте. Отворете своя гардероб и извадете любимите си шарени дрехи и се заиграйте с цветовете - синьо, жълто, червено, оранжево... възможностите са много, а вие сте красиви. 

А докато говорим за дъга, както гласи поверието - "Да видиш дъгата е добър късмет. Легенда е, че накрая на дъгата има кофа със злато" - това съкровище сте вие! Тук на земята.