Едно от тайните оръжия на жените е роклята с изрязан гръб. Този модел обаче ни кара да си задаваме вечния въпрос: „Какъв сутиен да сложа?“. Търсим перфектната комбинация от удобство и естетика. Ако сложим обикновен сутиен, ще загубим целия ефект на тоалета, затова много жени не слагат никакъв, но този вариант невинаги е най-добрият. Други залагат на силиконовите презрамки, но и тяхната мода отминава. Тогава какво ни остава?

Един от най-популярните варианти е самозалепващия се сутиен. Трябва да внимавате в избора на такъв, защото на пазара има много модели, чийто силикон не е достатъчно издръжлив. Тези, които са по-широки, поддържат по-добре бюста. Ако носите малка чашка, можете да заложите и на моделите, които се залепват само на гърдите. Доскоро бяха много популярни и силиконовите сутиени с връзки по средата, които пристягат бюста и създават добър оптичен ефект, когато сте с широко деколте. Проблемът на този модел е, че връзките се виждат, ако материята на дрехата е по-нежна. Самозалепващите се сутиени имат множество вариации и всяка жена може да намери правилната за себе си. Ние ви подбрахме модел на Pompea, който е стабилен и има акцент „бижу“.

Снимка: online.pompea-bg.com

Понякога се притесняваме да си купим нещо, което знаем, че няма да използваме често. "Един сутиен само за една рокля" звучи малко непрактично, нали? Ето защо за по-практичните жени предлагаме сутиен с регулируем гръб. Тези модели са по-скъпи и в се намират трудно в България, но определено си заслужават. Те са стабилни и поддържат много добре бюста. Същевременно можете да ги носите, както с обикновени дрехи, така и с тоалети с изрязан гръб. Един такъв артикул в шкафчето ви за бельо е достатъчен да ви развърже ръцете за всеки повод. Ако не можете да отделите по-голяма сума за сутиен, то можете да си закупите и само презрамки, които се захващат за кукичките за закопчаване и създават същия ефект. То как се поставят:

 

 

Такива можете да си поръчате от Ebay за едва 2 долара >>

Снимка: ebay.co.uk

Но ако все пак решите да си закупите готов мултифункционален сутиен, ние ви препоръчваме този модел на SieLei.

Снимка: belioonline.com

Друг много добър вариант е боди с гол гръб и чашка. Има модели, които са и оформящи. По този начин ще се чувствате комфортно, заради добрия поддържащ ефект на бодито. Тези модели са перфектни за всеки сезон, дори за лятото, защото материята е лека и не запарва. Избрахме ви дантелено боди на Asos.

Снимка: us.asos.co

Последният модел, който ви предлагаме са самозалепващите се чашки. Те са отделни и се поставят на всяка гърда. Ефектът от тях е много естествен. В зависимост от ъгъла на залепване, различните модели могат да поддържат по-големи и по-малки бюстове. Такъв тип сутиени най-често са безшевни, което не позволява да се забелязват дори и през най-тънките и нежни материи. Силно препоръчваме този вариант, защото предоставя неповторима лекота и удобство. Вариация на самозалепващите се чашки са лепенките за зърна, които обаче не поддържат изобщо бюста, което ги прави подходящи за дами с по-стегнати гърди. Ето ви препоръчваме този модел на Nordstrom.