В празничната новогодишна нощ всички искаме да сме блестящи и неотразими. Дори да оставим куртоазията настрана, пак има много важна причина на 31 декември да не сме с удобния, мек анцуг. Хубаво е да посрещнете новата година с нещо ново в тоалета си - за да се отвори новото и за вас през идните 345 дни. Поставете и поне един блестящ акцент, за да бъде годината ви ослепителна!

Снимка: Muse

Не пренебрегвайте и символиката на цветовете. 2018 ще бъде Годината на жълтото куче, според китайския календар. Може да изберете жълт аксесоар, бижута от жълто злато или елемент с нещо кучешко - лапичка, нашийник или друго, което да вплетете в аутфита си.

Снимка: Muse

Преди 7 години се появява първият моден магазин от веригата MUSE. "Беше в апартамент от 130 квадрата. И шивашкото ателието беше там, всичко на една място...", разказва ни Вяра Бориславова, с която се съветваме за това как да бъдем неотразими в новогодишната нощ. "Предлагахме и кафе за клиентките, докато си разглеждат... Изобщо - мечта!"

Снимка: Muse

Малка златна рокля - това е препоръката на Вяра, ако се чудите какво да облечете на Нова година. Нека класиката на черното да отстъпи поне за една вечер. А ние ще допълним - златното никога не е в повече!

Съберете повече цветове на едно място. Те ще ви създадат настроение.

Снимка: Muse

Акцент и е косата. Косата е едно от най-силните женски оръжия. Не го забравяйте. Особено на Нова година.

Разгледайте галерията за още предложения от MUSE.