Само две седмици след раждането Пипа Мидълтън е забелязана гордо да разхожда малкия наследник в бебешка количка в Лондон. Медиите на Острова обаче обърнаха повече внимание на облеклото на Пипа.

Сестрите са известни с това, че разменят дрехите в гардероба си, стига да носят еднакви или близки размери. Случаят с Пипа и Кейт едва ли е точно такъв, предвид финансовото и социално положение на двете дами. Въпреки това 35-годишната сестра на херцогинята на Кеймбридж беше забелязана с дълга рокля в бургундско червено на бели точки. Модната находка струва 159 паунда от Whistles.

Само седмица преди това същата рокля облече и Кейт Мидълтън по време на събитие, на което тя и съпругът й принц Уилям бяха домакини в двореца Кенсингтън.

Снимка: Instagram

Двете сестри обаче доказаха, че роклята е универсална и може да бъде съчетана с различни обувки и аксесоари. Така например Кейт я беше съчетала с токчета, а Пипа – с шал и спортни бели обувки.

Пипа Мидълтън роди момченце на 15 октомври в същата болница, в която Кейт роди трите си деца – лондонската „Сейнт Мери“ в Падингтън.