Стоите пред отворения гардероб, клатите глава и сте отчаяни. "Нямам какво да облека!" - тази реплика е изричала почти всяка жена. А когато се зададе празник, проблемът се превръща в катастрофа. 

Можем ли да посрещнем Нова година със стари дрехи и на каква цена?

Приятното усещане от празниците често се припокрива с треската от търсене на нов тоалет за повода. А забелязали ли сте, че точно когато имаме спешна нужда от дрехи, нищо не ни харесва, не откриваме своя размер или пък е твърде скъп. Нито една от тези причини не бива да се превръща в повод за лошо настроение.

Подбрахме няколко неангажиращи и приятни тоалета от софийския "ЧАР" - магазин за дрехи second hand, сред които има и нови артикули от марките NOA NOA, Max Mara, Tommy Hilfiger, Maison Scotch, G-STAR, Tom Tailor, ZARA, H&M, Street One, s.Oliver, ESPRIT, BENETTON, TALLY WEIJL, Bershka, C&A, promod, orsay, adidas, NIKE, kappa и други. Експериментът ни показа, че по този начин можем да се сдобием с ефектен тоалет за сума между 11 и 26 лв.

Рокля с ламе Urban Concept и жилетка с ламе


За да открива човек успешно своите ценни находки в този тип магазини, трябва да има малко търпение, точно око, с което да открива ценностите и въображение, с което да си представи как точно би съчетал дрехата с нещо, което вече има, или с бъдещо такова. 

Блуза BENETTON, пола H&M и жилетка C&A

Независимо от това с какво сме облечени, важно е да изпратим старата година с благодарност за това, което ни е дала и взела, и да посрещнем новата с оптимизъм. Тоалетът ни утре вече ще бъде вчерашен, а годината ще бъде минала. Важни са хората, с които ще бъдем в новогодишната нощ, усмивките, тихите пожелания и шумните наздравици. Важно е да се чувстваме добре самите ние.