Прави впечатление, че в последно време Меган Маркъл залага изцяло на черното в облеклото си. В черно беше облечена херцогинята на Съсекс на последното събитие, на което присъстваше. Във вторник вечерта Меган Маркъл присъства на изложба в Кралската академия по изкуствата в Лондон и тогава тя беше заложила на елегантен черен тоалет на Givenchy.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В костюм в същия цвят тя се появи на наградите WellChild по-рано този месец. Преди това пък заложи на черна смокинг рокля на гала представянето на мюзикъла „Хамилтън“.

Снимка: Getty Images/Guliver PhotosМиналата седмица пък херцогинята представи своята благотворителна готварска книга и отново ансамбълът от дрехи беше в същия нюанс.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


А спомняте ли си как изглеждаше Меган след сватбата си с принц Хари? Предпочитаният от нея цвят беше така актуалната пудра или светлорозово.

Снимка: Getty Images/Guliver PhotosПричината за резкия завой във визията на херцогинята експерти обясняват с желанието й визията й да не насочва вниманието на обществеността към нея самата, а към благотворителните каузи и хората, които подкрепя. А черното определено е дискретен цвят.

Карън Хелън, която е водещ специалист по приложна психология в Обединеното кралство, коментира последните модни решения на съпругата на принц Хари така:

„Поглеждайки към случаите, в които херцогинята на Съсекс е облечена в черно, ми подсказва от гледна точка на на психологията на цветовете, че тя е ок с това да не бъде в светлината на прожекторите.“

Признаваме, че това е възможно най-милата причина, която може да накара една кралска особа да смени цветовете в гардероба си с черно!