Четвъртата част от филмовата поредица за "Матрицата" - филмът "Матрицата: Възкресения" (The Matrix Resurrections) имаше премиера на 18 декември в САЩ, като всички актьорите впечатлиха с ефектна визия на червения килим, но една от звездите изпъкна по-сериозно пред останали с тоалета си.

Снимка: Getty Images

Актрисата Кери-Ан Мос – по-известна във филмите за "Матрицата" като емблематичната й героиня Тринити – премина по червения килим в специална рокля Oscar de la Renta, която включва в дизайна си един от най-разпознаваемите визуални елементи на сай-фай сагата - кода на "Матрицата".

Кодът на "Матрицата" в случая е представен като бродерия от зелени и сребърни пайети, така че да имитира емблематичния код във филма, който пада като "зелен дъжд" от числа и символи.

Снимка: Instagram/@oscardelarenta

Сложна бродерия, която изписва името на дизайнера Оскар де ла Рента, също може да бъде забелязана сред блестящите пайети и мъниста.

Мос допълва тематичния си външен вид с чифт черни сатенени ботуши, обеци, които са инкрустирани със зелени скъпоценни камъни във формата на кинжал и голям сребърен пръстен, който изглежда като куршум.

Снимка: Getty Images