Макар да са напълно различни като жени половинките на принцовете Уилям и Хари се оказва, че имат еднакъв вкус към модата. Бременната Кейт Мидълтън се появи на гала вечеря, организирана от Двореца Кенсингтън, с дълга дантелена рокля в черно на Даян фон Фюрстенберг във вторник. Харесваме начина, по който херцогинята на Кеймбридж рециклира всичко в гардероба си и скъпите тоалети биват обличани по няколко пъти.


А именно това не е първият път, в който виждаме Кейт именно с тази рокля. По време на втората си бременност с принцеса Шарлот, херцогинята отново беше заложила на нея. Явно дантелата е предпочитана и удобна материя за растящото коремче на Кейт. Тоалетът на Даян фон Фюрстенберг е с три-четвърти ръкав и изрязан V-образен гръб. Материята е смес между вискоза и найлон – перфектното съчетание за дама, очакваща бебе. 

Любовта на съпругата на принц Уилям към дантелата и дизайнерката явно е споделена и от половинката на брат му принц Хари, защото архивите показват, че тя също е носила този тоалет. Годината е 2012 и актрисата Меган Маркъл се е спряла на къс вариант на модела в тъмносиньо. Роклята е съчетана с токчета в телесен цвят.


Практически Кейт и Меган все още не са етърви, защото принц Хари дори не е сгоден за актрисата от „Костюмари“, но всички тръпнат в очакване на новината. А междувременно, макар и не част от кралското семейство, Меган е следена изкъсо от модни блогъри, точно както и Кейт Мидълтън. А много от нещата, с които се появява на обществени събития, биват разпродадени със скоростта на светлината.