Днес беше оповестена новината, че Меган и Хари очакват първото си дете през пролетта на 2019 година. Източници, близки до двореца Кенсингтън, разкриват, че кралската двойка е съобщила само преди дни на близките си – по време на сватбата на внучката на Елизабет Втора – принцеса Юджини.

 

Съвсем прости сметки сочат, че, ако кралското бебе на Съсекс се очаква през април, то Меган е забременяла в края на юли или началото на август месец тази година. Това означава, че в момента херцогинята на Съсекс е в 4 месец от бременността си. За слабата й и фина структура в 4 месец би трябвало вече да й личи.

Преди 2 седмици модни критици забелязаха резкия завой във визията, който Меган е предприела – херцогинята на Съсекс в последно време залага изцяло на черното и тъмните цветове в гардероба си. Дори водещи психолози по приложна психология предположиха, че бившата актриса избира неутралния цвят, за да не привлича внимание към себе си, а към благотворителните каузи, които подкрепя.

 

 

Това може и да е така, но бременността също е възможна причина за модните избори, които прави от известно време Меган. Черното със сигурност е трик, с който всяка дама лесно може да прикрие растящо коремче.

На сватбата на принцеса Юджини херцогинята беше заложил на тъмносиньо разкроено палто, което е перфектната връхна дреха, ако искаш да скриеш коремче.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Преди това виждахме Меган със серия от тоалети с хитра кройка и набор точно на корема.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кожената пола не е прилепнала и не е в светъл цвят, а в петроленозелено.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Черната рокля е с акцент  върху ръкавите, който отклонява вниманието от корема.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тъмносинята блуза с пеплум е чудесен избор, ако искаш да задържиш шастливата новина за по-натам.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Палтото е твоят най-добър приятел, макар и другите да не са с връхна дреха.