Всички знаем, че бракосъчетанието между Меган и Хари всъщност се явява втори брак за американската актриса, а вече херцогиня на Съсекс. Целият свят тръпнеше в очакване седмици преди датата 19 май, за да разбере каква рокля е избрала за големия ден Меган. Естествено, безупречният й вкус се беше спрял на изискана и изчистена сватбена рокля на френската модна къща Givenchy.

След новината, че бившият съпруг на Меган, продуцентът Тревър Енгелсън, също ще се жени, си зададохме въпроса какъв е бил модният избор на Меган през 2011 година, когато се омъжва за него?

Стилът на херцогинята на Съсекс тогава е бил продиктуван изцяло от тематиката и местоположението, а именно на плажа в Ямайка. Роклята е бяла, в бохемска стилистика, без презрамки и дълга до земята. Линията е права и платът пада свободно. Единственият детайл, който грабва окото, е коланът с камъни, който подчертава елегантно талията на Меган.

Тоалетът отново е бил без излишна дантела, с едната разлика, че булката тогава е нямала воал, за да може свободно да танцува и се забавлява на пясъка.