Лятото е сезонът на роклите. Безброй цветове и десени ни карат да се потопим в лятната атмосфера, която ни изпълва с безгрижие. Топлият сезон изпълва дните ни със събития и поводи, които оцветяват ежедневието ни. Препълнените календари често ни карат да се чудим с часове какво да облечем. Тук идваме на помощ ние - с правилните аксесоари класическите бяла и черна рокля могат да бъдат картбланш за всеки повод. 

Започваме с бялата рокля, с която всяка жена печели сърцата на околните. Семплата бяла рокля винаги ни кара да се чувстваме леки и феерични. Тя е като платно, върху което всяка жена може да нарисува себе си, а четките са аксесоарите, които използва. Така може да превърнем на пръв поглед обикновената рокля в част от зашеметяваща визия, която отговаря на характера ни. Ние избрахме една бяла рокля и я комбинирахме по няколко начина, за да видите колко лесно можете да я "украсите" за всеки повод.

1. Предлагаме ви ежедневен вариант, който е перфектен за градска или морска разходка, за кафе с приятелки, за шопинг или каквото и да ви е скимнало да правите през деня. Избрахме семпла визия, защото в това е тайната на бялата рокля. Можете да добавите каквото бижу пожелаете, но не забравяйте, че тази класика трябва да ви кара да се чувствате леки. Сламената шапка ще ви пренесе в морските курорти, дори още да не сте успели да се стигнете дотам. 

Снимка: Колаж: LadyZone

2. Продължаваме с визията, която е перфектна за неофициална вечеря с приятелки или със семейството. Облечени така можете да правите безброй тегели по градските центрове и паркове. А ако сте на морето, нощният морския бриз ще се впише перфектно с начина, по който сте се облекли. Синият цвят на аксесоарите ще превърне визията ви с бяла рокля в красива лятна картина, която разказва за нежност.

Снимка: Колаж: LadyZone

3. Ако сте на официална вечеря или някое събитие, което изисква дрескод, тази визия на момента би ви спасила. Отново невероятно семпла, тя ще зашемети всеки, който ви погледне. Ще блеснете с нежността си, която ще личи от километри. В случай че става въпрос за нощно приключение, то бъдете сигурни, ще ще заслепите дори и луната.

Снимка: Колаж: LadyZone

Преминаваме към другата класика - черната рокля. Тя може да изкара дяволчето във всяка жена. Не онова, от което всички се плашат, а другото, което събира хората около себе си с дяволитата си харизма. Дори и най-обикновената черна рокля може да ви превърне в обект на комплименти, защото че ви предаде неповторима мистериозност, обвита в нежност. 

Продължава >>