H&M представи новата си сезонна колекция от ключови модели H&M Studio за есен 2014 на модно шоу в рамките на Седмицата на модата в Париж. Шоуто се проведе в Grand Palais пред 600 гости, в това число Миранда Кeр, Джесика Алба и Соландж Ноулс, а модели като Андреа Диакону, Джоан Смолс, Изабел Гоуларт и Саския представиха актуалната визия за сезона: безгрижен поглед към стила на 21-ви век, който съчетава женственост и мъжко влияние. Колекцията ще бъда налична от 4 септември в над 250 магазина на H&M по света, включително и в България.

Колекцията носи усещането за женственост, подхранена от доза мъжки елементи, и включва рокли тип комбинезон и драпирани топове, които се съчетават с мъжки сака, рокерски и пилотски якета. Използваните материи са копринен креп, копринен сатен, фин кашмир и кадифе. Моделите включват бродерии с пайети и камъни, а палтата от изкуствена кожа с косъм усилват усещането за плътност.

H&M Studio е новото название на ключовата сезонна модна колекция на H&M. Тя ще бъде създавана от специален екип от дизайнери и ежегодно ще предлага лимитирана колекция от най- ексклузивни и оригинални модели. „Обожавам съчетанието между женственост и мъжки стил в есенната колекция H&M Studio.