Белият сватбен гащеризон е тук, за да прати в миналото една традиция, силно вкоренена в нашата култура - сватбената рокля. Има дръзки булки, които избират да пристъпят общоприетото, за да изразят своя индивидуален стил, като обличат черни или ярки рокли, но една от най-новите тенденции в сватбеното облекло напълно игнорира роклята като дреха. 

Булчинският гащеризон позволява на всяка жена да се раздава на дансинга, без да се спъва на всяка крачка от гигантската рокля, докато танцува. А този сватбен костюм за смели дами от испанския бранд "Pronoviasе" е толкова красив, че ще го пожелаете веднага.

Особено, когато го видите облечен от сексапилната актриса Кристина Педрохе, чието тяло изглежда като татуирано с елегантна бяла дантела, прилепнала върху кожата толкова плътно, сякаш не носи нищо.

Цялата дължината на дрехата е декорирана с цветя на "стратегическите" места, чиито сложности са вдъхновяващи. Дизайнът на модела с дълги ръкави включва повече от 200 пришити кристала към дантела, а изработката е отнела на творческия екип повече от 244 часа. 

Да носите подобен булчински гащеризон пред бъдещия си съпруг е лесна задача, но почакайте да се появите пред цялата фамилия и приятелите си… Това със сигурност ще направи сватбата незабравима.