Какъв костюм да облечем за важна бизнес среща или презентация? Въпрос, който изпълва с тревожност и паника много жени всяка сутрин, което е изтощително.

Основателката на медийната империя Huffington Post Ариана Хъфингтън е открила начин да пести ценно време, енергия и пари всеки път, когато й се наложи да облече нещо. Тя просто носи едни и същи дрехи и изобщо не се срамува от това, защото няма никакво време за губене.

Така, открие ли облекло, което й пасва на вкуса, бизнесдамата веднага го вкарва в серийна употреба, което й спестява досадните моменти на чудене какво да облече всеки път.

"Мъжете имат предимство пред нас - те не трябва да губят подобна енергия", коментира различния подход на двата пола при избора на облекло Хъфингтън по време на конференция Most Powerful Women Summit 2017 на Fortune.

Ще се убедите в това, ако разгледате следващите снимки от Инстаграм профила на Ариана Хъфингтън, на които носи една и съща рокля по различни поводи и събития, придружени с хаштага #repeats. 

 

A very recent #tbt to last week's @Variety #PowerofWomen lunch. I so enjoyed spending time with @jaime_king! Love Jaime!

A post shared by Arianna Huffington (@ariannahuff) on

Това не нова концепция, като едва ли съществува по-добър представител от Стив Джобс, основателят на Apple. Но стигмата за жените да се появяват с еднакви дрехи навсякъде все още битува в обществото.