Прекрасно е да си имате син и дъщеря. Момиченцето обличате като принцеса - шарени рокли и разкошни поли. На момченцето слагате хубава риза и панталон и се възхищавате на двете си творения. Будите еуфорични погледи и у околните. В последно време детската мода в толкова голям апогей, че изборът ви наистина е затруднен. Всяка майка често прекалява с купуването на дрехи, които нерядко остават чисто нови. Причината - децата растат бързо.

Друга причина е, че колкото и да са красиви, роклите и ризите са доста нефункционални за активните деца. Обикновено и момченцата, и момиченцата се чувстват най-удобно в клинове, ластични панталони, къси панталони или дънки. Памучните тениски са абсолютно задължителни за лятото - те осигуряват нормално движение, няма пречещи копчета, етикети, ципове.

#Тазседмичният ни дрескод е ориентиран именно към това - комфорта на децата ви. Както винаги обаче, ние сме на мнение, че удобство и стил са абсолютно съвместими понятия.

Днес имаме за вас две предложения за братче и сестриче, които са функционални, удобни, улесняват детската мобилност и не възпрепятстват динамичните игри.

Снимка: iStock

#Дънки и тениски. На пръв поглед нищо впечатляващо. Загледахте ли се обаче в щампите на тениските? Момченцето ви ще е Superman (какъвто всъщност си е и без тениската, извиняваме се!), а момиченцето ви ще е просто супергерой! Геройските костюми можете да си набавите от MANGO.

Снимка: MANGO

#Синът ви винаги е казвал колко много иска да бъде Batman? Може да бъде, а до него за ръчичка ще бъде Жената Чудо. За Batman изберете къси шорти от памучен деним, а за Жената Чудо - пола от деним. В случай, че дъщеричката ви не се чувства комфортно, заменете полата с къси панталонки по ваш избор. Защото не е нужно малките дами да бъдат в поли или рокли, за да владеят света - това действие просто е естествено за тях! Показаните дрехи в този сет също са от MANGO. 

Всеки от тоалетите съчетайте с удобни за вашето дете обувки, като съветът ни е да не се съобразявате с модните тенденции. Но ако сте прагматични и държите и обувките да се съчетават с визиите, ви предлагаме изчистени бели гуменки на Converse, които са удобни за тичане и скачане, но освен това здрави и универсални. Е, вярно е, че бялото е рисков цвят за деца и ако знаете, че вашите имат склонноста да ги пребоядисват още след първото носене, изберете ги в друг цвят. Например сиво. 

 

Днешните ни предложения супер стилни, прохладни и пододящи за ежедневието. Обещаваме ви, че с тях ще съберете дори повече погледи на откровено възхищение! Защото супергероите винаги са повече от принцовете и принцесите!