Някога плисираните поли не бяха най-впечатляващата част от гардероба ни. Днес обаче те се завръщат с пълна сила, а ние изгаряме от щастие.

Те се подвизават под формата на поли или на рокли. Понеже обаче ние намираме съчетаването на пола с топ за изключително забавно, сме ви избрали две комбинации, които обожаваме.

Снимка: ZARA press office

#Първото ни предложение към вас е леко гръндж, но едновременно с това и много момичешко и нежно. Предложените маратонки не са типичната спортна обува, а имат леко по-елегантен силует. Раницата е удобна, голяма и събира всички неща, нужни на една дама. Денимът пък е новото черно. Безкрайно актуален, перфектно съчетаващ се с всичко,в комбинация с тази пола и аксесоарите от снимката ще бъдете шеметна, при това без да правите компромис с удобството. Дрехите и аксесоарите са от ZARA. 

Снимка: ZARA press office

#Второто ни предложение е малко по-елегантно и нежно точно по момичешки. Полата е в резедав цвят и е от тюл, а плисетата й са съвсем фини и нежни. Топът е в цвят екрю и е прозрачен, за да добиете цялата фееричност на света. Предлагаме ви мокасини, за да ви бъде комфортно. Моделът им е елегантен заради заострения връх - изключително актуален този сезон. Чантата е в стил Бохо и е малко по-голяма и груба, за да имате контраст във визията. И тук дрехите са от ZARA.

Що се отнася до останалите аксесоари, и двата тоалета стоят чудесно с масивни дървени гривни или дълги и нежни колиета около врата. А ако ви предстои официално събитие, просто сменете мокасините и маратонките с класически токчета и бъдете зашеметяваща. Защото мултифункционалността е най-важното качество, а ние го умеем до съвършенство!