Макар и не толкова слънчево колкото ни се иска, времето все пак ще ни поднесе приятни температури за края на февруари. Вижте какви на dalivali.bg.

А за настроението ни, което все повече иска да влезе в пролетен режим, избираме топ тип "прегърни ме" в черно с бродирия с флорални мотиви.

Боти, малка чанта в бледорозово, очила и обеци тип халки допълват визията ни във вторник.

За да сме в крак с модата, си харесахме няколко тенденции от Седмицата на модата в Ню Йорк, които са подходящи за ежедневието. Ето любимите ни:

1. Връхни дрехи с колан

Моментът на огромните и разкроени палта бавно отшумява. Модните среди вкарват хитър трик за аксесоар, с който талията и ефектните силуети отново стават актуални. Колани, поставени върху палтата и якетата, ще завършват визиите на тоалетите.

2. НE на многото аксесоари

Вместо да слагате на огърлици или пръстени, най-стилните нюйоркчани се обръщат към чорапогащниците и го превръщат във впечатляващ аксесоар. Моделите им могат да бъдат разнообразни – от дантела и щампи до непрозрачни модели.

3. Бели дънки

Един малко по-мек подход към деним стила, насочва вниманието ни към белите дънки. Носейки ги с черни якета и елегантни аксесоари, тази тенденция е лесен начин да добавите малко изменение към вече установената ежедневна визия.

Вижте и останалите тенденции тук: