В първия ден от седмицата ни очаква значително захлаждане и понижение на температурите. Вижте къде ще е най-студено на dalivali.bg.

Гащеризонът може да се превърне в комфортна дреха за офиса с подходящите аксесоари като колан например. Ако добавите и сако - визията ще е завършена.

Ние залагаме също на слънчеви очила и малка дамска чанта, както и подходящ грим.

А знаете ли как да подредите бюрото си според Фен Шуй, така че да ви носи успех?

Ляв ъгъл – стайно растение
В левия ъгъл на бюрото поставете саксия със стайно растение. Изберете такова, чиито стебла растат нагоре - бамбук, орхидея, бонсай. Избягвайте бодливите растения (кактуси и други сукуленти). Острите предмети разпръскват негативната енергия. Не слагайте и такова, което се стеле надолу. Посоката на стеблата трябва да е нагоре, за да вървят и делата ви в бизнеса натам. Растението разсейва отрицателната енергия, която обикновено се струпва по острите ъгли. То ще поглъща негативната енергия от стреса, който неизменно се натрупва в офиса.

Център – компютър
В предната, централна част на бюрото си поставете компютъра/лаптопа. Това е мястото, съврзано с кариера и динамика. Ако компютърът е основният ви работен инструмент, той трябва да е именно на това място, за да използвате максимално неговите възможности за добро развитие в работата.

Съд с вода – в десния ъгъл
Дясната част на бюрото е мястото, на което трябва да поставите чаша, бутилка, купа, или аквариум (може и без рибки) с вода. Сменяйте редовно водата. Застоялата вода води до застой и в кариерата. Дясната част на бюрото е най-подходящото място, където да поставите чашата си с кафе, чай или бутилката с вода, от които пиете през деня.

Вижте и останалата част от подредбата на бюрото ви тук: