Температурите ще се повишат с още няколко градуса, няма да липсват и слънчеви часове. Вижте и подробната прогноза за времето на dalivali.bg.

Основният герой в аутфита ни за 18 януари е дългата дънкова пола, която е вечна класика и задължителна част от гардероба ни. 

Кубинки на висок ток и удобна дамска чанта й правят компания.

Гримовете избираме в розов нюанс, който да контрастира и да прави впечатление. 

Всички знаем, че грижата за кожата през студените месеци се различава от тази през пролетта и лятото. Ето няколко тайни за предпазване от изсушаване на кожата през зимата.

Всички сме забелязали, че през есенния и зимния сезон кожата ни става суха, неравномерна и опъната. Понякога раздразнената кожа се влошава от студа, което води до червени петна и силно изсушаване.

Първо трябва да преосмислите средството си за почистване на лице. Ако е във вид на пяна, трябва да сте наясно, че може да отмие прекалено много от естествената мазнина на кожата, което да я направи суха след измиването. Най-добре е да използвате гелове за лице, които не съдържат сапун.

 Второ: ако използвате тоник на основата на алкохол, ви препоръчваме да го смените. Онези, без съдържание на алкохол са по-подходящи, освен ако кожата ви не е крайно мазна. Какъвто и да е вашият случай, използвайте тоник само веднъж седмично. Важно е винаги да използвате продукти, които са за превенция на акне, защото те са най-ефикасни.

Ползването на слънцезащитен крем – фактор 30 е важно дори през зимните дни. Този навик е желателно да се превърне в задължение, а не във въпрос на избор. Нанасяйте на лицето, но също и на ръцете и на деколтето.