„Една от най-влиятелните жени в света“ – така българският дизайнер Десислава Тошева определя майката на Илон Мъск – Мей Мъск, която блести с нейна рокля на корицата на списание.

Поводът е специален – фотосесия за изданието InStlye, посветена на премиерата на книгата на Мей - “А Woman With a Plan”.

„Силните, забележителни жени като нея, са били винаги главен източник на вдъхновение за моя бранд етос, така че да видя една от най-влиятелните жени в света, облечена в моя рокля, е истинска и неповторима чест!“, добавя българският дизайнер.

Роклята е черна, обсипана с камъни, тежка, вечерна и е от най-новата колекция на модна къща Caviar Couture - “A Night At The Opera”.

Фотосесията е заснета на гръцкия остров Санторини, който самата Мей Мъск нарича „един от най-невероятните острови в света“.

25-годишната Десислава Тошевa е един от най-обещаващите български дизайнери, собственик на модна къща Caviar Couture. Нейни рокли бяха представени на кинофестивала в Кан миналата година. Тоалетите й са красили престижни модни списания като Harper’s Bazaar, Elle и Vogue.