В тазседмичния код съчетаваме функционалното с красивото. Защото можем! Тези две думи са най-точното описание на сплетените коси. Удобството, което ни дават, усещането, което получаваме, погледите, които ни правят безмълвни комплименти са достатъчна причина, за да ги носим.

Макар те да са лесни за изпълнение и да не ни задължават по никакъв начин откъм облекло и стил, при тях откриваме лицето и шията си. И да, можем да се облечем така, за да подчертаем нежността си. И тъй като роклите са най-добрият приятел на жената (Мерилин Монро казва, че са диамантите, но ние не й вярваме), ви даваме идеи как да придобиете още повече невинна женственост благодарение на тези два ключови елемента от лятната ви визия.

#В случай, че изберете небрежна пусната плитка, то вариантът за дълги рокли е идеален. А ако има по-висша степен на идеалното, то ще я постигнете в случай, че изберете рокли с тънки презрамки или такива, минаващи през врата. Спрете ли се на плисирани поли, ще получите леко ученическа, но стилна визия. Защото дълбоко в себе си всяка от нас е запазила момичешкия си дух. Защо да не го извадим на яве? В лежерния дух на лятото, бохемският стил е нещо, което всички искаме да постигнем, а тук ще го направите толкова неусетно, че самите вие ще се изненадате. Приятно, обещаваме!

MANGO
Снимка: Press office

#Плитките под форма на небрежни кокове ще открият както лицето ви, така и шията и гърба. Поради това можете да акцентирате на ключиците, раменете и гърба с рокля с гол гръб, без значение каква дължина ще изберете. Актуалните миди поли това лято също са пръв помощник – с тях ще имате ретро вид, с който ще се превърнете в небрежно и съвременно pin-up момиче.

#Ако използвате плитката в по-елегантен кок, то можете да съчетаете с рокля по тялото с дължина под коляното. Ярък цвят за по-фатална визия и пастелен за малко по-лолитски сексапил. Но имате вариант и за контрастираща визия – съчетайте стегнатия кок с небрежна и лежерна ежедневна рокля. Защото обичаме да взимаме най-доброто от двата свята.

Всяка от визиите можете да съчетаете с аксесоари по ваш избор. Чантата зависи както от личните предпочитания, така и от нуждите – тя може да бъде голяма и класическа, раница или клъч (късметлийки са дамите, които събират всичките си неща вътре, и ние искаме!). Обувките са ниски или високи, платофми или токчета, гуменки или пантофки. В случай, че женствеността е в кръвта ви, все пак ви даваме препоръка: насочете се към класически токчета с остър връх, а при по-бохемски аутфит можете да заложите на сандали или гуменки. Защото можем да завладеем света с всички обувки! И ще го направим точно по момичешки – с невинно сплетени коси.