Яркорозовото едва ли е цветът, който бихте избрали за официално събитие, но модните икони са такива, защото дръзват да предизвикат възхищението ни с нетрадиционни материи, кройки и, разбира се, цветове. А Дженифър Лопес определено е икона – и в музиката, и в киното, и в модата.

Само за два дни, докато промотираше и участваше в премиерата на новия филм с нейно участие „Second Act”, тя успя да смени цели 12 тоалета – от гащеризони с пайети, през изчистени бизнес поли по тялото до роклята в яркорозово! О, да, роклята, за която всички говорят.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дизайнер на това произведение на изкуството е Джамбатиста Вали. Материята е изцяло тюл, а кройката е раздвижена, като отпред роклята е почти скандално къса, а отзад шлейфът се появява пет минути след притежателката си. Тюлът създава толкова обем, че лимузината, с която пристигна 49-годишната актриса и певица, едва беше побрала роклята.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В допълнение към роклята Джей Ло беше заложила на сребристо за аксесоарите – обувките и малкият клъч, а косата й беше прибрана в емблематичния за нея висок кок, който дава възможност вниманието да падне именно върху тоалета.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В галерията ни може да разгледате още от тоалетите, с които латино дивата се появи на различните промоции и премиери на последния си филм.