Президентът на САЩ е на официално 2-дневно посещение в Индия. С него са и първата дама на Щатите Мелания и дъщеря му Иванка, която е старши съветник в Белия дом. Двете дами очаквано очароваха със стилен избор на гардероб, който определено е подбиран с послания и почит към домакините.

За появата си на летището съпругата на американския президент бе заложила на бялото – изискан гащеризон Atelier Caito for Herve Pierre, чиито акцент беше коланът от коприна в зелено и златисто, който беше изцяло в индийска стилистика.

Преди да се качи за полета до Индия Мелания отново се беше отнесла с огромно внимание към детайла – панталоните, които носеше са на индийско-американската дизайнерка Rachel Roy.

За посещението си в официалната резиденция на президента в Индия първата дама на САЩ отново отправи послания чрез модата. Бялата риза рокля Carolina Herrera изглеждаше на пръв поглед случаен избор, но малките бродирани цветя на нея са всъщност лотоси, които са национални цветя на Индия. Те също са и символ на една от двете основни политически партии в страната - Бхаратия Джаната.

За първия ден в Индия Иванка Тръмп се появи във флорална рокля в синьо и червено, която беше обличала и преди. Марката е Proenza Schouler, а цената е 1690 долара. Иванка и съпругът й Джаред Къшнър си направиха снимки пред най-известната забележителност в Индия – Тадж Махал.

Изискан тоалет Иванка подбра и за ден втори от визитата в азиатската държава – удължено сако, кройката на което е характерна за Индия, където то се нарича sherwani, както и панталон. Целият ансамбъл в бяло е изработен от ръчно тъкана коприна от Муршидабад - град в индийския щат Западен Бенгал.