В еуфория сме. Лятото е тук. И не е само, а носи със себе си богатство от поли и рокли, а ние ги обичаме. Те са женствени, красиви и комфортни. Днес към този пакет ще добавим романтика и порцелан. И капчица барок.

Полите със средна дължина са безкрайно актуални този сезон. Въпреки това някои жени ги намират за специфични и се лишават от тях. Грешка. И тъй като модата за нас е страст, а миди полите са нейно силно проявление, ви предлагаме сигурен начин да изглеждате добре в тях.

#Повечето от нас се притесняват, че подобни поли скъсяват силуета. Втора грешка. Тази прекрасна дреха обикновено е направена с висока талия, като кройката й е предназначена да подчертава женствените извивки. Можете да добавите и колан в ярък цвят, чрез който да акцентирате върху формите си.

#Чудесен начин е да я съчетаете с актуалните за този сезон блузи с паднали рамене. Добра опция са и късите топове с волани. И в случай, че нямате перфектно оформен корем, думата „къси” не бива да ви смущава - заради кройката гола част няма да има, но талията ще е подчертана.

#Бързаме да ви оборим и, че тези поли в никакъв случай не са строго елегантни. Напротив, те могат да претърпяват магическа метаморфоза– от нежна романтика и дамски силует до фин порцелан с елементи на небрежен гръндж.  В офиса можете да комбинирате с обувки на ток, като препоръката е да избягвате каишки около глезените -тяхната финост е силен акцент, който искаме да подчертаем. Добавете и клъч в контрастиращ цвят и не забравяйте, че различният цвят на обувките и чантата отдавна не е табу.

#За вечерните забавления (често ескалиращи през лятото до нощни) ви предлагаме малко дързост и много комфорт – възползвайте се от добрите стари гуменки. На едно рамо небрежно метнете и стилна кожена раница и... Voilà!

Снимка: Press office

#Подходящи аксесоари за двете визии са панделките за коса, с които ще придадете още по-момичешки привкус. Дългото колие е допълнителен акцент на визията. Придайте лек цвят на устните и на скулите и сте завършен порцеланов шедьовър. Стиска ли ви?