Бременността е един прекрасен момент от живота на всяка жена. Естествено е обаче когато носим още един живот в себе си – този на собственото ни дете, да бъдем предпазливи и да избягваме конкретни (и любими) дейности в опита си да не навредим – спорт, определени места, море...

Е, ако сте бременна през лятото, сме сигурни, че последното ви липсва най-много. Особено ако живеете на морето или пък плажната ваканция е ежегодна за вас. В случай, че не карате рискова бременност или лекарят ви не ви е предупредил да избягвате плажа, то тогава не би трябвало да има проблем да се изфукате с коремчето си.

#Разбира се, има някои правила, които трябва да следвате. Първо, добре е да избягвате дългото излагане на коремчето си на пряка слънчева светлина, особено в часовете от 11:30 до 16:30, когато слънцето е най-силно. Стойте главно на сянка – под чадър или на спокойно плажно заведение с шатри. Второ, задължително носете шапка, за да се защитите от слънцето и да се предпазите от проблеми с кръвното налягане или прилошаване. Трето, задължително мажете както лицето, така и тялото си с възможно най-висок слънцезащитен фактор – задължителни за лицето са кремовете със SPF 50 (без значение от шапката и слънчевите очила). За тялото можете да заложите на SPF между 30 и 50, като все пак – колкото повече, толкова повече.

И сега към #дрескода. Целите бански! Ах! Класика и все по-голям хит лято след лято! Те са толкова ретро и толкова стилни, а в комбинация със сламена шапка, ще ви придадат още по-винтидж визия. Изберете и слънчеви очила, вържете косата си на ниско кокче и имате перфектна плажна визия.

#Ако целите бански са некомфортни за бебешкото ви коремче, то можете да се спрете и на половинки. Изберете ги във ваш любим цвят. Ние ви предлагаме и малко ретро привкус. 

#Що се отнася до плажните дрехи, то заложете на актуалните за лятото (и особено за това) сини и бели цветове. Нека материите бъдат ефирни. В случай, че се чувствате комфортно по бански и под чадъра, то рокля, с която да се придвижите до плажа, ви е напълно достатъчна. Но ако имате притеснения и искате да наметнете коремчето си, то заложете на безцветна и достатъчно лека материя, задължително в светли пастелни цветове. Добра работа вършат и леките и ефирни шалове - нека бъдат в светли цветове и весела щампа.

#Обувките... са ваша отговорност. За максимален комфорт, нека те да бъдат съобразени с личните ви предпочитания и максималното удобство, което ви дават, дори и да ги смятате за неподходящи за аутфита. На плажа така или иначе ще бъдете боси.

Разгледайте #галерията и се възползвайте от актуални модни предложения.

И не забравяйте най-важния аксесоар: този, който ще защити и вас, и бебето ви - слънцезащитния крем!