MAD MOOD Milano е динамичен и оригинален формат за бъдещи модни дизайнери и таланти в прочутата италианска столица на модата и комуникациите, където се смесват култури и влияния – Милано.

Платформата е предназначена за специфичния италиански начин на живот – който, черпейки от корените си в италианската традиция, достига до откриването и развитието на иновации. MAD MOOD Milano включва ревюта на международни изгряващи дизайнери и моден конкурс, посветен на младите таланти.

Съоснователката на MAD MOOD Milan Мариана Микели идва в София за Balkan Fashion Week, за да избере най-добрите дизайнери, които ще имат възможност да участват в конкурса за таланти по време на Седмицата на модата в Милано през септември 2017 г.

MAD MOOD представлява невероятен повод за младите дизайнери на Balkan Fashion Week да дадат воля на креативността си. Победителят в конкурса за таланти в модата може да спечели сътрудничество с известна текстилна компания от Италия.

Abed Mahfouz
Снимка: Getty Images

Специален гост по време на Balkan Fashion Week ще бъде и ливанският топ дизайнер Абед Махфуз, който ще покаже последната си колекция на 9 юни. Той е любим моден гуру на много звезди от световния шоубизнес. Емблематичната марка Abed Mahfouz в света на висшата мода е символ на качество и лукс със своите изискани колекции от вечерни и булчински рокли.  

Модният италиански лейбъл Leitmotiv (Фабио Сассо и Хуан Каро) също ще бъде гост по време на модната седмица, която ще се проведе в Ню Бояна. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim.