Искрено се надяваме, че тазгодишната зима вече е минало и пролетта ще започне съвсем скоро да ни се доказва! Освен време за почистване, подреждане и презареждане, любимият ни сезон е и време за обновяване... на гардероба!

Вече от няколко дни настървено разцъкваме пролетните колекции на любимите ни марки и разпределяме бюджет за новите си любими кецове, рокли и аксесоари. Дори от години да имате изграден собствен стил и категорично непоклатими предпочитания за всеки един елемент от облеклото си, трябва да признаете, че модни вдъхновения дебнат отвсякъде и е истинско удоволствие, когато откриеш всичко, което обичаш, на едно място.

Адресът на това място, най-общо, е мрежата. А по-конкретно – може да бъде всеки моден блог, сайт или профил в социална мрежа, посветен на любимия ви стил.

Подбрахме за вас 12 Instagram профила на едни от най-популярните и актуални модни „момичета” в света. Те са дизайнери, блогъри, модни редактори в големи списания, специалисти по аксесоарите и т.н. Те щедро споделят модните находки, на които се натъкват всеки ден. Те могат да станат един от изворите на вдъхновение за пролетното обновление на гардероба ви. Запознайте се и ги последвайте, ако ги харесвате...

Анна Дело Русо (Anna Dello Russo)

Преди години вече покойният фотограф Хелмут Нютон определя Анна Дело Русо като „моден маниак”. Италианката понастоящем работи като редактор и творчески консултант за японското издание наVogue. Профилът й в Instagram, както и сайтът й, изобилстват от готини аксесоари, актуални визии и видеа от ревюта.