Продължава от част I

Правило 6: Обличай се отвътре навън

Доброто бельо е основата на един гардероб. Можеш да си от момичетата, които обичат да съчетават сутиена с бикините, или не. Аз съм от втората категория. Много харесвам бикините на Agent Provocateur и сутиените, предназначени за тениски на Calvin Klein.

Правило 7: Бъди смела и персонализрай дрехите си

Падам си по това да правя дрехите да изглеждат добре за моята фигура, като това да режа коланите на дънките, за да ги правя по-ниски в талията. Купувам си пуловери от Gap Kids и ги режа, за да изглеждат в стил 70-те. Обличам тениски на Gap Kids и дънки от моята колекция, слагам и едни слънчеви очила. Това е визия, с която не мога да сбъркам.

Правило 8: Доверявай се на мнението на най-близките

Като цяло се доверявам изключително на своите инстинкти, когато става дума за мода, защото това е много лично. Но когато питам за мнение, се доверявам най-много на моята майка и моята сестра, която е най-голямата ми приятелка за пазаруване.

Правило 9: Класическото правило, към което да се придържаш

Няма да сбъркаш, ако следваш това правило – ако показваш прекалено много от деколтето си, то бъди сигурна, че си покрила добре краката си. Или, ако искаш да покажеш красивите си крака, то тогава прикрий деколтето. Не позволявай всичко да бъде изложено на показ. Много по-секси е да оставиш малко на въображението.

Правило 10: Имай своята дреха на спасението

Когато не се чувстваш много добре, а коремът ти е издут, винаги трябва да имаш по една дреха, която да прикрие положението. Миналия сезон инвестирах в няколко рокли гащеризони на Стела Маккартни, които са предназначени точно за моментите, в които не се чувствам много добре. Просто обличам една от тях и се чувствам секси.