Mood for food Street Fest се завръща под тепетата за втора поредна година, за да засити всичките ти сетива! От 20 до 22 септември на Малката главна в Пловдив (ул. „Райко Даскалов“) ще можеш да похапнеш каквото ти се иска и да заситиш душата си със свежи преживявания. 

За предястие ти предлагаме да започнеш с невероятно вкусен хляб с ароматни подправки, който можеш да допълниш с нашенска вкусна лютеница и всякакви зарзавати. 

Като стигнеш до основното, изборът става толкова голям, че чак труден – можеш да пробваш всичко от вкусните гозби на баба, през морски дарове, дърпани меса, такоси и всякакви други вкуснотии! 

Ако си фен на сирената, ти препоръчваме след основното да минеш през щанда с млечни продукти директно от фермата. 

За десерт на феста има и безброй изкушения за сладкоманите! Сладоледи, сладки печива, мъфини, бисквити, великолепни торти, шоколади...да спрем да изброяваме, а? 

И ако след всичко това, диетата ти все още не е нарушена, имаме добра новина! Ще има и здравословно хапване. Ще намериш най-различни био и здравословни продукти, сурови ядки, тахани и вкусни барчета. 

И ако се чудиш какво ще правиш между храненията, не се тревожи. Mood for food носи наслада за всички сетива и ти е подготвил най-различни работилници, уоркшопи, escape room, както и дейности за най-малките. 

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриеш на https://moodforfood.bg/

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.