Юфката е традиционен български продукт, представляващ изсъхнали тестени корички. Съществуват още няколко вида - китайска, оризова и др.
Необходими продукти:
300 г брашно
2 бр. яйца
130 мл прясно мляко
30 г грис
5 г сол
свинско бон филе
50 мл сметана
лук шалот
чесън
мащерка
20 мл бяло вино
сол, черен пипер
паста от трюфели
Юфка със свинско и гъби и млечна баница
Епизод 35
15 Юли 2019

Ключови думи:
-
10 модни тенденции за есен-зима, които всяка жена трябва да пробва
-
Доброволци в инициативата на Кока-Кола ХБК България „Моят зелен град“ преобразиха места за отдих в столицата
-
Конкурсът Solve for Tomorrow на Samsung България поставя акцент върху дигиталната финансова грамотност
-
Лимитирана бутилка уиски The Macallan Horizon на стойност над 120 000 лв. стана част от българска частна колекция