Освен рецептата Дани, Кольо и Ники дават съвети как да изберете добър готварски нож, както и как да режете лук.

Френска лучена супа

-  40 г масло
-  10 мл олио 
-  1 кг кромид лук 
-  100 мл бяло сухо вино 
-  20 г бяло брашно
-  мащерка, розмарин, дафинов лист
-  коняк или бренди
-  1 бр. франзела (може и стара) 
-  150 г сирене Комте или Грюер
-  3-4 скилидки чесън
-  50 г филе "Елена"
-  сол, черен пипер на вкус


За бульона:
-  1 кг говеждо кокали
-  200 г стар лук
-  100 г селъри
- 100 г моркови
- 20 г доматена паста
- 1 дафинов лист
- 15-20 дръжки магданоз
- 2-3 стръка мащерка