Валери Йорданова е №6 в класацията на Forbes "Топ 20 на българските инфлуенсъри". Разпознаваема е в интернет пространството със своите влогове от близки и далечни дестинации. Гледанията им в YouTube надхвърлят 26 милиона. 

Каним Валери на гости в "Малки разговори", за да ни разкаже кои дестинации в чужбина са я впечатлили, без какво никога не тръгва на път и кое е любимото й кътче в България.

Снимка: Евгений Милов

"Мисля, че са Родопите" - издава ни тя с чаровна усмивка. Причината? Особената енергия, която всеки, посетил тази магическа планина, усеща. 

Валери е пътешествала из 48 държави. Много често си избира дестинациите от кадри в Инстаграм. Тя самата пък има почти 140 000 последователи на профила си. 

За пръв път се качва на самолет към Копенхаген, но най-любимата й далечна дестинация е Сингапур.

"Много подредено е, чисто, има закони които са много строги. Един перфектен свят, малко като от бъдещето. Мога да живея там!"

Понякога Валери приготвя куфара си в 22:30 вечерта - точно преди пътуването на следващата сутрин.

Коя е другата й любима дестинация, защото там има "всичко" - вижте във видеото. 
Или я слушайте в Спотифай.

Валери решава да се развива с канал в YouTube и профил в Инстаграм още когато това не било толкова популярно в България.

Първото й видео е как се гримира преди работа. 

Вижте какво се случва след това...

"Умирах от срам! Но приятелят ми каза, че за първо видео става. Обратната връзка, която получих, беше страхотна и реших да продължа. Започнах да включвам пътувания няколко месеца по-късно."

Харесват се изключително много и това се превръща в главна тема в канала й.

Въпреки че последователите й се вълнуват и от личния й живот, Валери е категорична - "Не говоря за това!"

Снимка: Евгений Милов

Във влоговете си Валери давал полезни съвети за пътувания, мода, нови покупки и други вдъхновения. 

Успехът й на инфлуенсър може би се дължи и на една от тайните, които ни издава:

"Не го правя толкова натрапчиво. Снимам дискретно. Моят приятел ме снима сега, но в началото бях със статив, с дистанционно или самоснимачка. С приятелките ми си правим и снимки взаимно."

Кои са любимите й продукти за красота, без какво не излиза от вкъщи и как успява да стане успешен инфлуенсър - гледайте във видеото.