Американската посланичка в България Херо Мустафа почете народния празник Еньовден, като си сложи венец от полски цветя на главата, а в ръцете си държеше пъстър букет.

"Толкова съм щастлива да бъда в страна, където хората празнуват силата на билките! Честит Еньовден на всички, които се събудиха рано тази сутрин, за да съберат билки и на всички, които се радват на красотата на цветята. На имениците - да ви е живо името!"

Снимката е част от седмична поредица "Културни контакти" на американското посолство. Преди няколко дни американският посланик и две нейни колежки от посолството записаха клип върху песента на Графа, Любо Киров и Орлин Павлов „Приятели завинаги“. И предизвикаха изпълнителите да представят и тяхната любима българска песен.

Графа вече се включи в предизвикателството. Само няколко часа по-късно той сподели свое изпълнение на песента "Приливи и отливи", която е написал за Михаела Филева.

От началото на юни месец Американското посолство в София споделя постове във Фейсбук страницата си с общ хаштаг Рестарт.