Актьорът Майкъл Рукър, който играе една от главните роли в двете части на хитовия фантастичен филм „Пазители на галактиката“, се похвали с отрицателен тест за коронавирус, след като прекара доста време в битка с него. Той сподели снимка на резултатите си, придружена с дълъг текст, който описва трудностите, с като се е сблъскал, след като се е разболял:

В съобщението си Рукър споделя, че е трябвало да остане изолиран, защото се е заразил с опасния вирус, който беляза 2020 година. Тялото на актьора е провело битка с инфекцията. „И в средата на тази битка открих, че човек няма какво толкова да направи, когато веднъж се зарази с COVID-19”, пише Майкъл Рукър. „Истинската битка се провежда в тялото, на клетъчно ниво.“

Снимка: Getty Images

В резултат на това заключение, актьорът е решил, че няма да се опитва да помага на тялото си с допълнителни лекарства и витамини: „Страхувах се, че ако имунната ми система вече не е достатъчно подготвена за битката, да я товаря с допълнителни лекарства само ще навреди на черния дроб и бъбреците ми.“

Снимка: Getty Images

Майкъл Рукър, който е звезда и от хитовия сериал „Живите мъртви“, завършва поста си със съобщение, че вече е добре: „Тялото ми спечели войната! Имунната ми система срита задника на COVID-19.”

Възобновяването на почти нормален живот в Холивуд стана причина за нова вълна заболели от коронавирус сред звездите. Най-високоплатеният актьор за тази година, Скалата, също сподели, че той и цялото му семейство са болни. Вирусът стана причина и за поредното спиране на снимките на новия „Батман“, след като звездата Робърт Патинсън се разболя.