Един от най-забавните моменти в супер успешния сериал на Netflix „Stranger Things“ беше когато Стив учеше Дъстин как да поддържа косата си. Героят на Джо Кери е един от най-любимите персонажи в сериала, макар и в първите епизоди да ни остави с впечатленото, че е лош човек. Но колкото и да обичаме самия образ, няма как чувствата ни да не се променят поне малко, като видим новата прическа, с която актьорът се появи пред феновете си преди дни.

Джо Кери е променил прическата, с която го познаваме през последните три години и резултатът изобщо не се харесва на почитателите му, които започнаха да го сравняват в социалните мрежи с героя на Джим Кери в „От глупав по-глупав“, с човече от конструктор „Лего“ и със Спок от поредицата „Стар Трек“.

Всички се надяват, че за четвъртия сезон на фантастичния сериал косата му ще порасне отново, но това не е сигурно, тъй като на този етап нямаме никаква представа информация какво ще се случва в четвъртия сезон. За сега ясно ни е само едно – „Stranger Things“ е толкова успешен, че е невъзможно да бъде прекратен на този етап, особено след като третият сезон ни остави няколко въпроса, на които предстои да получим отговор.