Стартира новият сайт на bTV Media Group - zodia.bg. Това е поредният самостоятелен проект в портфолиото на bWeb и заменя популярната секция „Хороскоп” на портала btv.bg.

zodia.bg предлага eксклузивно съдържание, свързано с астрологията и звездните аспекти,

кратки астропортрети на известни хора,

съвет на Луната за деня,

таблица за любовна съвместимост между зодиите,

гадаене с два вида карти: Карти на Живота и Карти Мо,

съновник,

лунен календар на красотата – какво е позволено или забранено като разкрасителни процедури в съответния ден. И всичко това подготвено за потребителите от Светлана Тилкова – Алена.

Специално за хората, които ежедневно следят какво им предвиждат звездите, се предвижда скоро и възможност за изготвяне на персонален хороскоп.

В zodia.bg потребителите могат да прочетат своя дневен хороскоп за деня и в аванс за следващите два дни с рейтинг за Здраве, Любов, Работа, Късмет, Контакти и да планират чрез информацията в месечния, годишния, любовния, кармичния и езотеричния хороскоп. При регистрация или редакция на профила потребителите могат да добавят зодиите на техни роднини и партньори (както и имена), които ще бъдат достъпни с едно натискане на мишката в страницата с дневния хороскоп. Могат да проверят и каква е тяхната любовна съвместимост.

Zodia.bg включва и статии от Алена на различни актуални теми, Годишен хороскоп на България, хороскоп на политическите лидери (месечен), Източен хороскоп, който включва хороскоп за настоящата година, знаците от източния хороскоп и зодиите в годината на съответния източен знак. Всеки месец zodia.bg организира месечна игра, чиято награда е хороскоп, изготвен от Алена.

„Това не е просто още един сайт за астрология, а динамична платформа с разнообразна информация, уникални характеристики и максимално удобство на ползване от потребителите. Гаранция за неговия успех е професионализмът на Алена и целият екип, който работи по този проект, който ще стартира до края на месеца и с мобилна версия за по-голямо удобство на потребителите. zodia.bg е следващата стъпка в основната задача на bWeb – да предлага интересни и лесно достъпни решения за своята най-важна аудитория - потребителите във виртуалното пространство”, коментира Александър Илиев, директор „Интернет”, bTV Media Group.

  • 5 неочаквани ползи от сладоледа
  • 33 звезди, които гордо демонстрират секси тела в социалните мрежи
  • Най-забавните плажни снимки
  • Кои са модерните цветове и прически през топлия сезон
  • Стряскащо: Какво става с кожата ни, ако не сложим слънцезащитен крем
  • 7 вида напитки, които обожаваме през лятото
  • Подготовка за комфортна почивка
  • Идиличното детство на село през погледа на Изабела Урбаниак (снимки)
  • Как да си направите бижута от миди
  • 3 кулинарни вълшебства с диня