Бионсе и съпругът ѝ Джей Зи прекарват почивката си на луксозна яхта, като певицата сподели разкошни снимки от круиза в Инстаграм профила си.

42-годишната музикална суперзвезда позира в бяла мини рокля и тъмни очила, а на главата си има кърпа. На един от кадрите е заснет и 54-годишният Джей Зи.

Бионсе и Джей Зи са заедно от повече от 20 години и имат три деца: Блу Айви, която се роди през 2012 г., и близнаците Руми и Сър, които са родени през 2017 г.

През април те отпразнуваха своята 16-ата годишнина от сватбата си април.

Те успяха да запазят брака си въпреки скандалите: рапърът призна, че е изневерил на певицата, но те успяха да да преодолеят кризата.

Близките активно подкрепят Бионсе в нейните начинания: дъщерята Блу Айви по време на турнето на майка си излезе на сцената с нея в ролята на беквокалистки, въпреки че се сблъска с критики заради това, пише още БГНЕС.

А Джей Зи често призовава да се обръща повече внимание на съпругата му: например, на последните награди "Грами" той каза, не за първи път Бионсе е трябвало да спечели наградата за най-добър албум (статуетката отиде при Тейлър Суифт).