Българско попълнение в колекцията от чанти на световноизвестната певица Бионсе – това показа самата тя в кратко видео в своя Instagram профил.

Стилистите на всички знаменитости са главните виновници за това, известните да предпочитат една или друга марка за своето облекло и аксесоари.

КАК БИОНСЕ НАУЧАВА ЗА БЪЛГАРСКИЯ БРАНД?

Популярните световни лица работят с лични стилисти, които им предоставят каталози с дрехи и аксесоари на достойни брандове. Това е пътят, по който знаменитости като Бионсе избират какво да носят.

Певицата сама е предпочела да заложи на конкретните модели от българския бранд. Изборът й е чанта в сребристо.

Три българки стоят зад предпочетената чанта. Историята им е наистина интересна. 

„By Far“ е българска марка за чанти и обувки, създадена от сестрите близначки Валентина Безуханова, Сабина Гьошева и тяхната близка приятелка Деница Бумбарова.

„Ако не можеш да го намериш, направи си го!“ е философията на българския бранд. В търсене на перфектните обувки и аксесоари, трите дами решили да вземат нещата в свои ръце и сами да ги създадат. Водени от любовта към модата, но и с отговорност към околната среда, българките проучват етични модни марки и намират агент в България, който събира остатъчни платове от първокласни италиански фабрики. Обувките и аксесоарите им са не просто модерни, но и част от устойчивата мода.

Припомняме, че актрисата Марго Роби разходи по червения килим обувки на българския бранд през 2021 г. тя беше заложила на сандали модел Lotta.

Благодарение на социалните мрежи, брандът успява да достигне и улиците на Ню Йорк. Обувки и чанти от България носят и Кайли и Кендъл Дженър, Бела и Джижди Хадид, Ирина Шейк.

Повече вижте във видеото.