Шер се е разделила с музикалния продуцент и рапър Александър Едуардс, който е с почти 40 години по-млад от нея. Двойката се е разделила преди няколко седмици, но за това се разбра едва сега, съобщи TMZ.

Не е известно каква е причината за раздялата и кой я е инициирал. Съобщава се, че 76-годишната Шер и 37-годишният Александър все пак не са били сгодени, въпреки че музикантът подари на певицата огромен диамантен пръстен за Коледа.

"Казаха ни, че двамата просто са решили да се забавляват с предположението, че това е годежен пръстен", отбелязва изданието.

Снимка: Getty Images

Шер вече може да добави Александър Едуардс към списъка на бившите гаджета на звездите, които са били по-млади от нея. Певицата се срещаше с Том Круз в зората на кариерата му: по това време той беше на 23 години, а тя - на 38. Сред другите бивши любовници са китаристът Ричи Самбора, който е с 13 години по-млад от Шер, и сценаристът и създател на комиксите на Marvel Рон Цимерман, който е с 12 години по-млад от Шер (той почина на 65-годишна възраст този август).

Припомняме, че Шер и Александър Едуардс, който преди това се срещаше с Амбър Роуз, за първи път започнаха да говорят за своя романс през ноември миналата година, след като бяха забелязани на разходка в Западен Холивуд. Тогава те вечеряха заедно в ресторант "Крейг" и се държаха за ръце пред погледа на папараците. Едуардс дори целуна ръката на Шер в колата.

По-късно Шер потвърди, че се среща с мъж, който е с 40 години по-млад от нея и заяви, че "любовта не признава математиката", пише още БГНЕС.

"Влюбена съм, но не съм заслепена от любовта. Няма да се обяснявам, защото хейтърите така или иначе ще ме мразят. Няма значение, ние сме щастливи и не пречим на никого", написа тя в социалните мрежи, отговаряйки на въпроси на фенове за личния ѝ живот.

Снимка: Getty Images

Шер призна, че се е запознала с Едуардс още по време на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 г. и вече е успяла да го представи на семейството си. Изпълнителката на „Believe“ също така призна, че новият ѝ приятел се отнася с нея "като с кралица".

Струва си да се отбележи, че на 76 години Шер е във върхова форма и продължава да е активна. Така например наскоро певицата излезе на подиума на ревюто на „Balmain“ в Париж, облечена в тесен гащеризон.