76-годишната изпълнителка на хита „Believe” се похвали в Туитър с пръстена, който получи от своя 36-годишен приятел Александър Едуардс.

Час по-късно тя публикува снимката отново с думите „Слагам това, защото ноктите му са толкова яки“.

В Туитър певицата и актриса, носителка на "Оскар" за "Лунатици" (1987), има над 4 милиона последователи и мнозина я поздравиха, но не липсват и коментари от рода на „Той е с теб заради парите ти. Не се омъжвай!“.

Александър Едуардс имаше връзка с 39-годишния модел Амбър Роуз, от която има тригодишен син – Слаш Електрик Александър Едуардс.

През август Амбър обвини бившия си партньор, че ѝ е изневерявал многократно и е имал афери с 12 различни жени. По-късно той призна, че е изневерявал, припомня БГНЕС.

През 1975 г. музикантът от The Allman Brothers Band Грег Олман предлага брак на Шер, след като тя се развежда с първия си съпруг Сони Боно. Бракът, сключен на 30 юни 1975 г., продължава само девет дни. Певицата обяснява развода по следния начин: правилно е да се признае грешката и колкото по-скоро, толкова по-добре

"Признаването на грешката" обаче не попречи на Шер да повярва отново на Олман - двойката се събира отново и дори вдига нова сватба. Година по-късно им се ражда син – Илайджа Блу Олман. Но и това не ги спасява от нова раздяла, този път окончателна.